VVS Gruppen AS

Jobbe hos oss?

RØRLEGGERE FOR DRIFT AV EGEN AVDELING

VVS Gruppen tilbyr deg en unik mulighet til å drive din egen rørleggeravdeling uten kontorarbeidet. Vi er i stadig utvikling og ser etter flere flinke kolleger som kan starte sin egen avdeling. Er du selvstendig og klar for nye utfordringer så er dette perfekt for deg.

Vi er interessert i samarbeid over hele Norge

Avdeling hos oss

Med avdeling hos oss kan du påta deg alle typer jobber du ønsker, om det så skulle være kommunale etater, borettslag, næringskunder osv. Du har all kompetansen i bedriften som du måtte behøve. I VVS Gruppen vil du kunne utnytte vår sentrale godkjenning, godkjenning som våtrombedrift, administrasjon, fagmiljø, helseforsikring, finansiering av bil, diverse pre-kvalifiseringer, hjemmeside og masse-masse mer vi gjerne forteller deg mer om. Vi er interessert i samarbeid over hele Norge, så om du holder til andre steder enn Oslo er ikke dette noe problem.

VVS GRUPPEN SØRGER FOR

SPØRSMÅL OM STILLINGEN?

Ta kontakt med Marius Holm på (+47) 22 04 04 06 / (+47) 977 40 538 eller kom gjerne innom oss i Ravnåsveien for en prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle