VVS Gruppen AS

Fjernvarme

Vil du vite hva vi kan tilby?

Fjernvarme

Fjernvarme er et av våre kjernekompetanseområder. Vi har lang og god erfaring med oppdrag både på primærsiden og spesielt sekundærsiden, hvor vi kan løse det meste av utfordringer. Vi har egne ansatte som kun arbeider med fjernvarme – feilsøking, driftsoptimalsiering, service og vedlikehold. Vi har også egne sveisere og automatikere, og eget lager med reservedeler til å utføre arbeid i akutte tilfeller. Vi har i flere år hatt rammeavtale med en av Norges største fjernvarmeleverandører, noe som gir trygghet på kvalitet, kompetanse og leveranse.

Ønsker du å gå over til en mer miljøvennlig energikilde? Fjernvarme er en fornybar oppvarmingskilde med mange fordeler — både for deg og for planeten. Vi har hjulpet mange kunder med å gå over til «den grønne siden». Vår erfaring og kompetanse innen fjernvarme gjør dette til en enkel og problemfri prosess.

Typiske oppdrag

Hvorfor velge oss?

Har du noen spørsmåL?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle