Se vår instruktive video under for forklaring på hvordan vårt "Drenering med Osmose" (Elektro Osmose System) fungerer! Ring gjerne Truls på 464 14 132 for ytterligere informasjon eller en uforpliktende besiktigelse i dag!

Vi leverer drenering enten som osmose eller tradisjonell graving, spør oss om hva som passer best til den utfordringen du har.


Drenering med Osmose

Drenering uten å grave!

Med stadig fuktigere klima utsettes bygninger for stadig større vannpåvirkning utenfra.

Som et tillegg til tradisjonell drenering, kan vi tilby drenering gjennom omvendt osmose, en måte å drenere på som krever mindre inngrep i hus og hage.

Vi tørker ut kjellere, parkeringshus, garasjer osv. blant annet ved hjelp av Elektroosmose. Dette er teknologi som har mange anvendelsesområder, og er svært pris og tidsbesparende.

Vi foretar stedsbefaring, fuktmålinger og miljøanalyser.

Våre kunder er hus og hytteeiere, boligsameier, garasjeanlegg, forretningsbygg og offentlige.

NORSK KVALITET OG TEKNOLOGI

Mer informasjon om drenering via osmose? Vi vil snart ha klar en side med mer detaljert informasjon på: www.622.no
(Innen begynnelsen av april 2018)

Drenering med graving

Av og til fungerer “det gamle” best!

Det å grave opp rundt grunnmur/såle for med ulike teknikker for å sikre at vann/fukt blir drenert vekk fra bygget er i en del tilfeller den eneste måten å få bukt med vann/fuktighetsproblematikk. VVSGRUPPEN AS har god kompetanse på dette. Våre konsulenter vil ved stedsbefaring  gi deg råd om hvilke tiltak som vi kunne gi best resultat.

VVSGRUPPEN AS utfører dessuten alt av gravearbeider både store og små oppdrag for bedrift, private og offentlig.

Med graving mener vi tradisjonell drenering, tomter, va grøfter, pigging og riving.

Har du spørsmål om hvilken metode som som vil fungere best, ta kontakt med oss i dag, og vi kan ta en uforpliktende prat!